Trygghem förstärker organisationen

Trygghem  anställer Erika Held som ny projektutvecklingschef. Erika, som är utbildad arkitekt, har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från rollen som fastighetsutvecklingsansvarig på Profi.

På Trygghem kommer Erika vara övergripande ansvarig för projektportföljen samt för den fortsatta utvecklingen av bostadskoncept ”Lilleby”.

Erika Held har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen, både i rollen som arkitekt men även från ett antal positioner på olika fastighetsbolag. Senast arbetade Erika som fastighetsutvecklingsansvarigpå Profi fastigheter men har dessförinnan varit både chef för joint ventures på Areim, projektchef på Ikano Bostad och projektledare på Botkyrkabyggen.

– Erika är ytterligare en viktig förstärkning av vår organisation. Med hennes gedigna erfarenheter och kompetens kan Trygghem nu vässa vårt bostadskoncept Lilleby ytterligare, säger Mikael Rosenberg, VD för TryggHem.

Erika Held