Tillbaka till nyheter

2016-05-26

TryggHem Bostads AB söker Senior byggprojektledare

TryggHem är ett projektbolag specialiserat på fastighetsutveckling, genom nyproduktion och förädling av befintliga fastigheter. Våra projekt är i huvudsak bostäder belägna i attraktiva och expansiva områden, främst i Stockholms-/Mälardalsregionen, vilka vi utvecklar från tidigt markinköp fram till överlämnande åt slutkund.

Hos oss arbetar du i ett företag under stark tillväxt och vi erbjuder stort inflytande och hög flexibilitet, allt under eget ansvar. Tillsammans skapar vi en miljö där det finns gott om utrymme för personlig utveckling och sociala aktiviteter.

Vi har ett flertal fastighetsprojekt under genomförande i olika faser och söker nu en senior projektledare för att leda vårt största projekt hittills, Täby Park.

Tjänsten
Du jobbar utifrån TryggHems kontor i centrala Stockholm, beläget precis vid Humlegården på Sturegatan, när du inte är ute på något av projekten. I denna befattning har du ett övergripande ansvar för att leda och driva projekt, från ritbord till färdiga hus.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för att:
• projektet drivs och utformas med hänsyn till god ekonomi, nöjda kunder och nöjda medarbetare.
• planera och leda det dagliga arbetet med tilldelade resurser samt att följa upp de olika delprocesserna i projektet.
• säkerställa att projektorganisationen, myndigheter och kunder uppdateras med för projektet nödvändig information.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom branschen. Du är van vid att arbeta med nyproduktion av flerbostadshus och har tidigare erfarenhet inom projektering och/eller produktion. Du har även goda ledaregenskaper – du är kommunikativ, har förmåga att rita upp och visa vägen i dina projekt samt är mån om att skapa ett högt engagemang och en bra sammanhållning. Du är också kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt, och har ett öga för såväl detaljer som helheten.

För mer information vänligen kontakta Vivianne Mogren på 070-759 95 77 eller skicka personligt brev och CV direkt till vm@trygghem.se

Vi intervjuar kandidater löpande och välkomnar din ansökan redan idag!


Tillbaka till nyheter