Tillbaka till nyheter

2016-05-26

TryggHem Bostads AB söker Byggprojektledare/Biträdande byggprojektledare

TryggHem är ett projektbolag specialiserat på fastighetsutveckling, genom nyproduktion och förädling av befintliga fastigheter. Våra projekt är i huvudsak bostäder belägna i attraktiva och expansiva områden, främst i Stockholms-/Mälardalsregionen, vilka vi utvecklar från tidigt markinköp fram till överlämnande åt slutkund.Hos oss arbetar du i ett företag under stark tillväxt som erbjuder stort inflytande och hög flexibilitet, allt under eget ansvar. Tillsammans skapar vi en miljö där det finns gott om utrymme för personlig utveckling och sociala aktiviteter.

Vi har ett flertal fastighetsprojekt under genomförande i olika faser och för att förstärka vår organisation söker vi nu en projektledare/biträdande projektledare.

Tjänsten
Du jobbar utifrån TryggHems kontor i centrala Stockholm, beläget precis vid Humlegården på Sturegatan, när du inte är ute på något av projekten. I rollen ingår att leda projekt från ritbord till färdiga hus.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• leda och koordinera byggprojekt.
• samordna uppgifter som utförs av byggherren, entreprenörer, arkitekter och konstruktörer.
• sköta upphandlingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en utbildning som är relevant för bygg- och fastighetsverksamhet. Vi tror att du har jobbat några år inom branschen, gärna i rollen som projektledare. Du har ett genuint intresse för byggnadsbranschen, är van att ta egna initiativ och trivs med att jobba i team. Då arbetet inkluderar delvis koordinering av flertalet olika projekt parallellt är det viktigt att kunna strukturera, delegera och samordna sitt arbete på ett effektivt sätt.

För mer information vänligen kontakta Vivianne Mogren på 070-759 95 77 eller skicka personligt brev och CV direkt till vm@trygghem.se

Vi intervjuar kandidater löpande och välkomnar din ansökan redan idag!


Tillbaka till nyheter