Karriär

TryggHem är ett växande företag som ständigt letar efter duktiga medarbetare. Vi är ett bolag med stark entreprenörsanda och stort utrymme för personlig utveckling. Tillsammans med våra medarbetare skapar vi en ny generations bostadsbolag.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss, skicka gärna ditt CV till Vivianne Mogren på vm@trygghem.se Särskilt intressanta är sökanden med längre erfarenhet inom marknad eller produktion.

TryggHem söker flexibel och kreativ Fastighetstekniker

TryggHem Bostadskoncern söker en flexibel och kreativ Fastighetstekniker som vill utvecklas inom företaget

TryggHem är ett projektbolag specialiserat på fastighetsutveckling, genom både nyproduktion och förädling av befintliga fastigheter.

Våra projekt är i huvudsak bostäder belägna i attraktiva och expansiva områden, främst i Stockholms- och Mälarregionen. Vi förädlar fastigheter från markinköp fram till försäljning av slutprodukt, samt driver och utvecklar hotell.

Hos oss arbetar du i ett företag som är under stark tillväxt, och vi erbjuder dig en stor möjlighet att själv vara med och utforma tjänsten. Det är ett omväxlande och ansvarsfullt jobb där du får arbeta självständigt och ta många egna initiativ och beslut.

TJÄNSTEN
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Tillsyn och skötsel av fastigheterna
  • Felavhjälpande underhåll i lägenheter och allmänna utrymmen
  • Utföra löpande ronderingar
  • Kontakter med boende och lokalhyresgäster
  • Delta i den långsiktiga planeringen för underhåll i fastigheterna utifrån framtida användning
  • Åtgärda enklare fel/problem i fastigheterna, samt ansvara för upphandling/ styrning av underentreprenörer
  • Utföra servicearbeten såsom reparationer av blandare/WC, fastsättning och justering av gångjärn, dörrstycke, tillhållarlås, beslag, skyltar etc

Arbetet innebär också en del kontakt med underentreprenörer och det är meriterande med kunskap om styr- och reglerfunktioner för värme, ventilation och vatten samt övriga tekniska installationer i flerbostadshus.

Du ansvarar också för viss skötsel av den yttre miljön vid fastigheterna som tex skräpplockning, lövupptagning samt i förekommande fall gräsklippning.

OM DIG OCH DINA KVALIFIKATIONER
Du har en dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker och har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke i minst 2 år. Du har datavana och B-körkort.

Du är serviceinriktad, ansvarskännande, har ordningssinne och vill ha struktur.

Du är van att hantera, och att snabbt växla, mellan olika arbetsuppgifter, att prioritera och lösa problem samt har den tekniska förståelsen som krävs för arbetet.

Du har lätt för att samarbeta – vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet – och du trivs att arbeta med frihet under ansvar och att ha kontakt med både kunder och kollegor.

Du är prestigelös, framåt och social och vi uppskattar om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter såväl internt som externt.

För mer information om tjänsten kontaktar du Lisette Fornell, via lisette.f@trygghem.se

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till Vivianne Mogren via vm@trygghem.se